Bolderik (Alkmaar)

  • Bolderik voorgevel
    Koopwoning
  • Prijs Vanaf €368.200
  • Project referentie Vroonermeer Noord 2A en 2B
  • Kavelopp. vanaf ca. 295 m2
  • Plaats Alkmaar
  • Kamers 4

Bolderik

Deze 2/1 kapwoningen met een stijlvolle statige jaren '30 architectuur zorgen met hun fraaie erker voor een speelse toegang naar de Schagerweide. De woningen zijn standaard al bijzonder groot met een afmeting van de begane grond van ca.11,6 bij 6,6 meter. De woningen hebben een fraaie westelijk gelegen achtertuin, grote raampartijen, beschikken standaard over een garage en een privé parkeerplaats.

Indeling: entree/hal met trapopgang en toiletruimte welke standaard wordt voorzien van sanitair en tegelwerk. De woning heeft de keuken aan de voorzijde en de woonkamer (met schuifpui) aan de achterzijde van de woning.

Op de eerste verdieping bevindt zich aan de voorzijde de master bedroom, aan de achterzijde bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers en een ruime badkamer welke eveneens standaard wordt voorzien van sanitair en betegeling.

Middels een vaste trap bereikt u de zolderverdieping die voor veel toepassingen geschikt is. Natuurlijk is er een ruime scala aan mogelijkheden om de woning tijdens de bouw verder aan uw woonwensen aan te passen.

Gegevens

Bouwnr. Prijs Voorwaarde Opp. Inhoud Woonopp. Type Tuin Straat Verkocht Kamers Opslag
79 368.200 VON 295 633 154 2/1 kap West Laan van Bergama Gereserveerd 4 Garage
80 VON 298 633 154 2/1 kap West Laan van Bergama Ja 4 Garage
2 onder 1 kap