Bolderik (Alkmaar)

  • Bolderik voorgevel
    Koopwoning
  • Prijs Vanaf €357.700
  • Project referentie Vroonermeer Noord 2A en 2B
  • Kavelopp. vanaf ca. 255 m2
  • Plaats Alkmaar
  • Kamers 4

Bolderik

Deze 2/1 kapwoningen met een stijlvolle statige jaren '30 architectuur zorgen met hun fraaie erker voor een speelse toegang naar de Schelpenakker. De woningen zijn standaard al bijzonder groot met een buitenmaat van 11,6 bij 6,6 meter. De woningen hebben een fraaie zuidelijk gelegen achtertuin, grote raampartijen, beschikken standaard over een garage en een privé parkeerplaats.

Indeling: entree/hal met trapopgang en toiletruimte welke standaard wordt voorzien van sanitair en tegelwerk. De woning heeft de keuken aan de voorzijde en de woonkamer (met schuifpui) aan de achterzijde van de woning.

Op de eerste verdieping bevindt zich aan de voorzijde de master bedroom, aan de achterzijde bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers en een ruime badkamer welke eveneens standaard wordt voorzien van sanitair en betegeling.

Middels een vaste trap bereikt u de zolderverdieping die voor veel toepassingen geschikt is. Natuurlijk is er een ruime scala aan mogelijkheden om de woning tijdens de bouw verder aan uw woonwensen aan te passen.

Gegevens

Bouwnr. Prijs Voorwaarde Opp. Inhoud Woonopp. Type Tuin Straat Verkocht Kamers Opslag
1 357.700 VON 255 633 154 2/1 kap Zuidwest Schelpenakker Gereserveerd 4 Garage
2 VON 292 633 154 2/1 kap Zuidwest Schelpenakker Ja 4 Garage
2 onder 1 kap

BEKIJK OOK DEZE WONINGEN IN Alkmaar